Dovanų rinkinys pintinėje “Bitelių dovana”

99.83 Su PVM

Visos dovanėlės ruošiamos individualiai, gavus užsakymą. Standartiškai tai užtrunka 2-7 d.d. ne sezono metu. Norėdami užsakymą gauti laiku, čia įrašykite šventės datą (SVARBU: švenčių sezono metu užsakymą pristatysime likus savaitei iki šventės, jei norite užsakymą gauti ankščiau - susisiekite žinute).
Product total
Options total
Grand total

Nustebinkite kvepiančia Lietuvos miškais ir pievomis unikalia rankų darbo dovana. Medaus dovanų rinkinukai yra natūralūs ir tikri, sukurti pasitelkus fantaziją, geras emocijas ir energiją.

Dovanų rinkinuką sudaro :

  • Tautodailininkų pinta pintinė (ilgis 42 cm., plotis 20 cm., aukštis be rankenos 14 cm., aukštis su rankena 34 cm.) dekoruota kankorėžiais, buksmedžio šakelėmis, atlasiniu kaspinėliu.  Rinkinį supakuojame į papildomą pakavimo medžiagą, kurią nuimkite gavę siuntą.
  • 250 ml medus
  • 250 ml uogienė pasirinktinai: aviečių, persikų, vyšnių, spanguolių, mėlynių (parašykite užsakymo komentare)
  • Brandintas obuolių sūris 130 g pasirinktinai : su svarainiais, su lazdynų riešutais, su čili prieskoniais, su cinamonu, kardamonu, gvazdikėliais (parašykite užsakymo komentare)
  • 6 vnt. prieskoniai: 1.”Silkei ir žuviai” 25 g Sudedamosios dalys: džiovinti svogūnai, morkos, porai, krapų stiebai ir lapeliai, kvapieji ir juodieji pipirai, lauro lapai, garstyčių sėklos, citrinų žievelės, gvazdikėliai. Naudojimas: Tinka marinatams ruošti… 2.”Antienai ir paukštienai” 25 g Sudedamosios dalys: petražolių lapeliai, svogūnų laiškai, kepti svogūnai (rapsų aliejus, svogūnai), lauro lapai smulkinti, kmynai, džiovinti obuolių gabaliukai, spanguolės (turi cukraus). Naudojimas: Tinka visai paukštienai marinuoti, įdarams ruošti. 3.”Mėsos marinavimui” 25 g Sudedamosios dalys: čiobrelis, šalavijas, mėta, česnakas smulkintas, raudonėlis, mairūnas, gelsvės lapeliai. Naudojimas: 0,5-1 a. šaukštelis. Laikyti sausoje, tamsioje vietoje. 4.”Kanapinis” 25 g Sudedamosios dalys: kanapių sėklos lukštentos, krapai, svogūnų laiškai, juodieji pipirai grūsti. Labai tinka kūčių patiekalams, bulvėms, saltoms … . 0,5-1 a. šaukštelis. 5.”Meduoliams ir sausainiams” 20g Sudedamosios dalys : malti gvazdikėliai, kardamonas, cinamonas ceilono, imbieras, muskato riešutas. Tinka meduoliams ir kepiniams gardinti. Naudojimas: 0,5-1 a. šaukšteli 6.”Prieskonių mišinys karštiems gėrimams” 40 g Sudedamosios dalys : cinamono lazdelės, gvazdikėliai, kardamonas, cukruotas imbieras, apelsino riekelės ir žievelės, razinos, spanguolės, rudasis gabalinis cukrus, pankolio sėklos, žvaigždinis anyžius. Arbata ir netik …. Naudojimas: 0,5-1 a. šaukštelis.
  • 2 vnt. kolbelės arbatos po 43  ml “Vakaro žvaigždė” ir “Sušildanti”
  • Miško ir pievų žolelių arbata 20 g
  • Žiedadulkės 106 ml
  • Bičių duonelė 106 ml
  • Kanapių aliejus 250 ml
  • Daugkartinės maistinės vaško drobelės 2 vnt. 31 x 31 cm
  • Dekoruotas meduolis 10 cm
  • Graviruotas medinis pakabukas su norimu užrašu
  • Nealkoholiniais “Anykščių vyno” vynas pasirinktinai:

1. Natūralus nealkoholinis juodųjų serbentų vynas „Voruta“

TŪRIS 0,75 l, ALKOHOLIO KONCENTRACIJA ≤ 0,5 % tūrio

Sodrios raudonos spalvos nealkoholinis vynas pagamintas iš Lietuvoje užaugintų juodųjų serbentų. Šiame vyne pavyko išsaugoti ryškų šių prisirpusių uogų aromatą ir ilgai išliekantį skonį.

Ryškus uogų aromatas, sodrus, tvirtas saldžiarūgštis skonis.

Patiekimo rekomendacijos:

Šis vynas dera su raudonos mėsos patiekalais, troškinta žvėriena, vytintu šernienos kumpiu, dešrelėmis, ilgai brandintais sūriais.

Rekomenduojama patiekimo temperatūra – 14-16 °C.

2. Natūralus nealkoholinis baltasis vaisių vynas „Voruta“

TŪRIS 0,75, ALKOHOLIO KONCENTRACIJA ≤ 0,5 % tūrio

Nealkoholinis vaisių vynas „Voruta“ – tai lyderiaujančio vaisių vyno Lietuvos rinkoje VORUTA prekės ženklo papildymas dar vienu nealkoholinio gėrimo skoniu.

Unikalios receptūros baltasis nealkoholinis vaisių vynas pagamintas iš dealkoholizuoto obuolių ir kriaušių vyno bei pagardintas obuolių, kriaušių ir svarainių sultimis. Be pridėtinio cukraus.

Subtilaus aromato, lengvo ir gaivaus skonio nealkoholinis baltasis vaisių vynas.

Patiekimo rekomendacijos:

Šis vynas dera su baltos žuvies, paukštienos, lietuviško sūrio ir keptų daržovių patiekalais.

Rekomenduojama patiekimo temperatūra – 10-12 °C.

3. Nealkoholinis vyšnių vynas „Voruta“ Winterspice

TŪRIS 0,75, ALKOHOLIO KONCENTRACIJA ≤ 0,5 % tūrio

VORUTA Winterspice nealkoholinis vyšnių vynas pagamintas pasitelkus savitas vyndarystės tradicijas ir pagal specialią receptūrą.

Natūraliais prieskoniais pagardintas nealkoholinis vyšnių vynas, išraiškingo prisirpusių vyšnių skonio bei intensyvaus aromato.

Patiekimo rekomendacijos:

Rekomenduojama patiekti pašildytą iki 70-75 °C.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.